Forside
Volleyball DK logo
Ungdomsvolley dækker over rigtig mange muligheder for børn og unge til at komme ud og spille, og ikke mindst møde nye venner og kammerater, som altid har været en stor og vigtig del af ungdomsvolleyballen i Danmark.


Kidsvolley

er for alle børn op til 5. klasse. Her er det sjov og leg der er temaet, hvilket går igen i kidsstævnerne der afholdes i en ånd, hvor vi alle hjælper hinanden, lige fra den helt grønne forældrecoach til den gamle landsholdsspiller, der har sit barn med på et hold.
Spillet er baseret på 5 levels, der fra simple kaste- gribespil udvikler børnene til at kunne spille volleyball, inden de kommer i 6. klasse og skal videre til ungdomsrækkerne. Kidsvolley er sved på panden gennem gennem sjov og leg.

Læs mere om Kidsvolley herTeenvolley

er for unge i 6-8 klasse, der måske er kommet lidt sent i gang med volleyspillet, eller for et par erfarne volleyvenner der gerne vil lidt mere.
Teenvolley spilles på to levels så alle kan være med, banen er en badmintonbane med volleyballnet, og et hold består af 2-3 spillere - kan det være simplere?
Teenvolley er "win win". Alle kan komme ud og spille selv når holdet ikke har 6 spillere, teknikken udvikles lynhurtigt, da der er mange mange boldberøringer, spillerne står selv for afvikling af kampene - der skal bare være en voksen til stede - og dermed er det ikke noget der belaster træneren. Det er bare at komme i gang!  

Læs mere om Teenvolley herUngdomsvolley

er 6 mands volleyball for unge fra 12 - 21 år. Her bliver der gået lidt mere til stålet, da det er her alle de færdigheder spillerne har tilegnet sig i kids- og teenspillet, folder sig ud i fuld flor. Der spilles typisk to forskellige turnering, nemlig Grandprixturneringen, hvor alle kan være med, pga. det geniale system hvor holdene mødes efter styrke og ikke efter alder, og den DM kvalificerende turnering, hvor alle de officielle regler omkring køn, alder, antal spillere etc. skal overholdes.
Sæsonen afsluttes altid med de officielle Danmarksmesterskaber i henholdsvis Teen 2 U14, U14, U16, U18 og U21, hvor sæsonen kulminere og hvor der spilles volleyball af høj klasse.

Læs mere om ungdomsvolley herMange klubber og spillere kombinerer de tre tilbud. F.eks. er det oplagt at lade rigtigt dygtige kidsspillere prøve kræfter med Teenvolley, ligesom det er oplagt at lade nye spillere, der indgår på ungdomsvolleyhold, pudse teknikken af i Teenvolley.


Bemærk

Da det er de enkelte kredse, der arrangerer og gennemfører stævner og turneringer i deres område, kan der være lidt forskelle i, hvordan regler omkring f.eks. alder og antal spillere fortolkes. Derfor skal du henvende dig til din kreds, hvis du vil kende dine præcise muligheder.